PROIZVODI

Kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, dječje sobe, uredski namještaj, dnevne sobe, kupaonice ili ugradbeni ormari, ugostiteljski i apartmanski namještaj… naš tim spreman je u dogovorenim rokovima realizirati sve vaše zahtjeve. Neke od naših projekata možete vidjeti na stranici galerija.

KUHINJA

Funkcionalna a lijepa i kvalitetna kuhinja jedno je od najvažnijih prostora, neovisno da li se radi o poslovnom objektu ili domu. Često će poslužiti i kao mjesto okupljanja, zajednička soba ili blagovaonica i zato je bitno da namještaj bude praktičan i izrađen točno prema želji klijenta.

    

SPAVAĆA SOBA

Privatna soba za opuštanje, odmor i završetak dana svakako je bitna, kako za raspoloženje, tako i za zdravlje. Nedovoljno funkcionalan i kvalitetan prostor spavaće sobe smanjuje mogućnosti kvalitetnog odmora a tako utječe i na opće raspoloženje. Idealna prostorija za ugradnju kvalitetnog regala za odlaganje.

    

DJEČJA SOBA

Dječji prostor. Prilagođava se dobi djeteta i raste sa djetetom. Costabella tim može vam pomoći u realiziranju ideja, neovisno da li ste odlučili izraditi univerzalnu dječju sobu kojoj će biti potrebne samo male preinake da bi bila u skladu sa dobi djeteta, ili ste odlučili izraditi namještaj u potpunosti prilagođen dobi djeteta. U oba slučaja, neka izrada bude povjerena timu koji će izraditi kvalitetan , praktičan i siguran namještaj.

 PREDSOBLJE

Prostor koji dočekuje svakog posjetitelja, neovisno da li se radi o privatnom ili poslovnom interijeru. Posjetitelju pruža prvi dojam o prostoru i tako osim funkcionalnosti i praktičnosti ta prostorija zahtjeva kvalitetu i dizajn.

 SOBNA VRATA

Sobna vrata, osim estetske funkcije, trebaju zadovoljiti i osigurati privatnost prostora. Prema Vašim zahtjevima i idejama, projektiramo i izrađujemo sve vrste i oblike sobnih vrata, neovisno o materijalu od kojeg se izrađuju (drvo, staklo, ili razne kombinacije istih), izvedbama (krilna ili klizna), moderna ili stilska, sa zvučnom izolacijom, ili prema Vašim uzorcima.

 NAMJEŠTAJ ZA KUPAONICE

Kupaonica nije samo mjesto za održavanje higijene i čistoće tijela. U današnje vrijeme, kupaonice su također i mjesta opuštanja, pripreme za naporan radni dan, ili za jednostavno svakodnevno kupanje i higijenu. Stoga je bitno imati namještaj koji će biti funkcionalan, a ujedno i nenametljiv, i pružiti dovoljno prostora za odlaganje svih onih stvari koje trebaju biti u kupaonici.

OSTALO

Budući da su mogućnosti nebrojene, u ovoj kategoriji podsjećamo vas da je naš tim na raspolaganju i kod izrade različitih elemenata koji će praktičnost i funcionalnost vašeg prostora podignuti na višu razinu. Uz vas smo i pri realizaciji vaših ideja za stepenice, police, pregradne regale,